January 28, 2010

Tahukah anda???

4 puanrazma komen
Salam

Hari nie...awal2 pagi just buat lawatan scara random kt blog rakan-rakan sekalian..mata tiba2 terpanar di blog Apash. Berita mengenai kaitan AJL 24 dgn Freemason & Iluminati. Tahukah anda???

Untuk lebih lanjut boleh klik di sini...http://jejakitinggalanrasul.blogspot.com/ . Sejauh mane pengetahuan kita mengenai perkara2 ini..Kebetulan...atau tidak!!!!!

Renungan bersama...bebaskan minda anda

:)

January 22, 2010

I'm backkk

4 puanrazma komen
Salam

Happy morning u ollss

Terlalu menyepi aku sejak 2 menjak nie...huhuhuhuhu. Hanya menjelajah ke blog2 rakan2 sekalian sajokkk...seriussss aku nengok tau!!!!!

Tujuan menyepi bukanlah berehat...hanya sedikit kemalasan melanda jiwa. Segala2 gara duk asyik melayan fb..keja yang begitu menambun di opis, gara2 kunjungan auditor2 di sini. haaarrgghhhhh..aku kepenatan. Laptop merajuk diri..membuat hal bikin aku angin.

Insyallah ada masa, aku akan hapdet ya…

Rindu u olls semua..

January 01, 2010

Ladangku...

5 puanrazma komen

December 31, 2009

Happy New Year 2010

4 puanrazma komen

Tinggal beberapa jam sahaja lagi, maka tahun 2009 akan melabuhkan tirainya menandakan permulaan bagi tahun 2010. Adalah menjadi kebiasaan, menjelangnya tahun yang baru, kita akan memperbaharui tekad dan keazaman demi mencapai matlamat yang disasar serta dicita-citakan.

:)

December 29, 2009

Cantik tapi bahaya

4 puanrazma komen

December 27, 2009

Sazzy & Nazril Kalah, Sein & Nana Juara Sehati Berdansa Musim Ke-3

4 puanrazma komen



Setelah mendapat pujian melambung dari juri dengan kutipan markah sehingga 100% beberapa kali, lakukan stunt dan gerak tari yang berbahaya dalam setiap persembahan tarian dan sokongan penuh dari peminat...akhirnya Sazzy & Nazril kalah di tangan pasangan Sein & Nana.

Dengan kejayaan itu, Sein & Nana telah memenangi hadiah berupa sebuah kereta Audi A4(1.8), pakej percutian ke Rom (Itali) serta trofi rebutan sumbangan Astro. Selain berjaya mengumpul RM20,000 untuk rumah kebajikan yang mereka wakili.

Pasangan Sazzy & Nazril pula terpaksa berpuas hati di tempat kedua dengan membawa pulang pakej percutian ke Australia dan trofi serta dana kepada rumah kebajikan mereka berjumlah RM15,000.

Dalam acara kemuncak ini, kedua-dua pasangan telah ditugaskan menari mengikut 2 genre lagu iaitu Melayu Kontemporari dan Latin. Sejak pusingan tarian yang pertama, pasangan Sazzy & Nazril telah mendapat sorakan yang lebih kuat berbanding pasangan Sein & Nana. Namun ini tidak melemahkan semangat pasangan Sein & Nana untuk terus memberikan saingan. Tidak dinafikan kedua-dua pasangan itu telah menunjukkan persembahan yang hebat dan membanggakan..

Suasana di dalam dewan B, PICC Putrajaya seperti tergamam dengan keputusan muktamad itu. Ada mengharapkan kemenangan kepada pasangan Sazzy & Nazril.

Mengapa? Apa silapnya? Ternyata undian SMS tidak berpihak kepada Sazzy & Nazril


:)

December 23, 2009

:)

0 puanrazma komen



segalanya bermula di sini

December 22, 2009

Kenangan lalu..RPS Ipoh 1993-1998

0 puanrazma komen


Form 2 Dahlia


Form 3 Dahlia


Form 4 Dahlia


Form 5 Dahlia


Form 6AM

December 21, 2009

Padang Kota

8 puanrazma komen


Weekend ni aku ke Penang

Knowing Penang popular dengan Pasembur. So tak sah le kalau tak pekena kan..maka aku ke Padang Kota. Lama sungguh tak ke sana..last aku pegi time tu sekolah lagi. Long time ago..


Jenuh dok pikir kedai mane yang besh..aku decided pick kedai nie. Menggunung segala macam pasembur. Bikin aku tertarik..huhuhu

Pilih bang..nak itu yer..tambah nie yer..yang itu pun nak..


Terhidang...rm27.00. Ushhhh mahal jugak!!!
Apa lagi...serangggg


Dah puas makan Pasembur..disulami dengan Kerang Bakar..Nasi Goreng Pattaya..ABC. Urllppp..alhamdulillah!!!!

Kami duk lepak tepi-tepian laut ni sambil hirup udara dan dibuai tiupan angin laut yang memang kencang.

Around 10.30pm aku gerak pulang..kul 1.30pg tiba. Huhuhuhu

Pics yang lain?????

……:)

December 17, 2009

Salam Maal Hijrah

2 puanrazma komen
Salam...

Selamat menyambut Awal Muharram pada semua..

Hepi weekend dan selamat bershopping bersama insan yang tersayang..

Daa..
 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream