December 21, 2009

Padang Kota




Weekend ni aku ke Penang

Knowing Penang popular dengan Pasembur. So tak sah le kalau tak pekena kan..maka aku ke Padang Kota. Lama sungguh tak ke sana..last aku pegi time tu sekolah lagi. Long time ago..


Jenuh dok pikir kedai mane yang besh..aku decided pick kedai nie. Menggunung segala macam pasembur. Bikin aku tertarik..huhuhu

Pilih bang..nak itu yer..tambah nie yer..yang itu pun nak..


Terhidang...rm27.00. Ushhhh mahal jugak!!!
Apa lagi...serangggg


Dah puas makan Pasembur..disulami dengan Kerang Bakar..Nasi Goreng Pattaya..ABC. Urllppp..alhamdulillah!!!!

Kami duk lepak tepi-tepian laut ni sambil hirup udara dan dibuai tiupan angin laut yang memang kencang.

Around 10.30pm aku gerak pulang..kul 1.30pg tiba. Huhuhuhu

Pics yang lain?????

……:)

8 puanrazma komen:

@LiYaNNuaR on December 21, 2009 3:43 PM said...

adehhh... tliur la pulakkk... tetiba jd laparrrrrrrrrrrrr...

missCHOKODOX on December 21, 2009 5:39 PM said...

salam sis..nak tanye pasembor tu utk berape org makan..macam mahal jek..huhu..anyway sedap tak pasembor tu..tgk gambar pun dah terliur..hukhuk

puanrazma on December 21, 2009 8:05 PM said...

~@LiYaNNuaR
mmg terangsang nengok nyer!!!!
hehehe

~missCHOKODOX
main ambik jer..actually utk 3org. mahal kann..licin pinggan..
sedap sgt!!!

Ogie on December 21, 2009 10:09 PM said...

Perhhhhhhhh....mmg confirm Cuti Raya Cina ni akak ke sana...InsyaAllah......tengok pesembog tu....nak tersembog ae lioq akak.........ngeh ngeh ngeh.....

puanrazma on December 21, 2009 10:20 PM said...

~Ogie
xrugi kak kunjung ke sana..bleh mkn pasembur puas2..tmpat lain xbleh lawan pasembur penang ni!!!!

hepi holiday kak..

razmanta on December 22, 2009 9:07 AM said...

terliuqq betui tgk pasembur tu pagi2 ni..nway i'm coming to penang this weekend..
tak sabar nye..nak jalan2 cari makan

bondaqeem on December 22, 2009 10:03 AM said...

uishhh.. beshnya pesembuq.. terliuq nih..

puanrazma on December 22, 2009 11:39 AM said...

~razmanta
hepi holiday..kirim pasembur 1 boleh!!!!
hehe


~bondaqeem
besh akak...jom turun penang!!!!
pekena pasembur..

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream