December 08, 2009

baju korporat



Salam

Hai semua...

Nak share sesuatu ngan korang semua. actually apa yang aku nak share ni tidaklah sangat istimewa..tapi..scaryy bagi aku ok!!!!

Huhuhuhu

Just nak bagitau..kat opis aku, untuk penghujung
tahun ni setiap staff dapat sepasang 'Baju Korporat'. maka aku received baju tu petang tadi. Sesungguhnya jika tidak sesuai untuk aku..macamane???? At this moment..dalam kepala ni dah pikir ok ke aku pakai sebab berdasarkan previous series..setiap baju korporat yang aku dapat..cam jahanam je bila aku pakai.

Aarrrggghhhhhh!!!!!!

Perkara utama balik kerja..fitting!!!!

Oklah, not bad..puashati. Nak kata buruk..tak ler sangat. Nak kata lawa pun tak ler sangat. Bolehlahh!!!! Tangkap muat..sesuaiii ngan my body ok!!!!!


[ gambar terpaksa di'blur' kerana cermin lama tak polish,berkarat!!!!! ]
huhuhu..rajin sangattttt



Hahahaha!!!! sian aku kan...

13 puanrazma komen:

FaTiNe on December 09, 2009 5:16 AM said...

kosong btol baju korporat nyerr...

Cik_daya on December 09, 2009 8:15 AM said...

bila laaa nak dapat baju korporat daya nie
lama nunggu dah nie

Eye_nee on December 09, 2009 8:37 AM said...

Atleast ader gak baju Korporat....akk ni hmmmmm hampeh..baju keparat pon lum tentu ado.....

bondaqeem on December 09, 2009 10:00 AM said...

ok latuh..ada jugak baju korporat.. hehe:) pink kaler lagi kan?

hanim.. on December 09, 2009 10:35 AM said...

wah..siap ada baju korporat eh..best..

puanrazma on December 09, 2009 11:12 AM said...

~FaTiNe
ahahhh..itu yg nyampah tu!!!
sgt x sesuaiii kan..kan..kan

~Cik_daya
tggu next year lerr tu. ini dpt pun sbb ada function MB datang

~Eye_nee
kira ok larr..selalu dpt baju..tapi x kenan di mata
ada tu kak..sabar yek!!!!

puanrazma on December 09, 2009 11:12 AM said...
This comment has been removed by the author.
puanrazma on December 09, 2009 11:15 AM said...

~bondaqeem
tula..kira x syukur plak dah dpt kan..huhuhu:(

auwwww..i'm pinky ok!!!!

~hanim
pikir2 x payah susah nak beli baju..kan..kan

ngeee:)

Huda on December 09, 2009 4:51 PM said...

baju korporat utk orang2 korporat :)
sweet n suit aje bile dh pakai..hehe

sueanne on December 09, 2009 6:43 PM said...

sue baru dpt baju cmpany trip ari ni..baju koporat nan ado..heheh

puanrazma on December 10, 2009 3:58 PM said...

~Huda
akak pun rsa mcm sweet bla pakai baju ni..
huahuahua..gelak smbil tutup muka ni!!!!


~sueanne
ok larr tu..sue. next year sure dpt nyer!!!

@LiYaNNuaR on December 10, 2009 10:39 PM said...

noks.. bukan sepasang ler... sehelaiii gitu... aku belum terai lagikk... masih dlm pestik... scarry jugeee...

puanrazma on December 11, 2009 12:31 PM said...

~@LiYaNNuaR
ahahhh yek!!! excited sgt..huhuhu

kta ok jerr..ko cmfirm lg ok nok..

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream