November 20, 2009

aiman oh aiman



selasa lepas hubby dapat call dari mak dia. aiman suspek apendix, harus segera ke specialist nak buat check-up. ermmmm...macamana tuh????


kembali dr klinik..mak hubby zass ambik aku laki bini. otw ke sana mak hubby nangis jer bla dengar cucu dia ngerang sakit!!!

aku ngan hubby dah dapat signal dulu sebab seharian ktaorang sakit perut. dapat alamat rupernya. smpai kat spital..terus ke emergency room.


yang terbaring tu la aiman, 7 years old. turut kelihatan mak mentua aku ngan adik hubby. doc tengah buat check-up utk makesure apendix or not.

result..kena admit wad. perlu puasa smpai pagi sok then doc akan check +ve or -ve. pagi esok nyer..comfirm apendix. perlu buat mi
nor operation. mak mentua aku bila dgar..sakit!!! sian aku tgok..sayang sgt kat cucu sorang ni.



alhamdulillah...

semua dah selamat. mula2 kuar bilik operation..nangis je, yelahh sakit kan!!! time ni admit kat wad..sangat besh wad nyer..1st class.

aiman oh aiman
moga cepat sembuh yaa...

8 puanrazma komen:

@LiYaNNuaR on November 20, 2009 9:36 PM said...

ngerinya kecik2 lagi dah kena operate bagaiii... iskkk... riso pulak... dah ok ke Aiman??? mak mentoiii mike??? harap2 semuanya okeh...

faiz on November 20, 2009 9:53 PM said...

uikhhh..budak kecik pun dah kena appendiks kan..anyway, alhamdullilah suma dah slmt..

puanrazma on November 21, 2009 11:38 AM said...

~@LiYaNNuaR
sihat sgt dah pun..kat umah siang2 jer siap berjoget / bershuffle lagikkk..bayangkan!!!!

mak mentua pun..alhamdulillah sihat!!!

puanrazma on November 21, 2009 11:40 AM said...

~faiz
tulaaa..kami mmg xsangka bleh kena.

punyer larr pyah handle dia nak ambik darah pun bersilat memasing.. bayangkan nak masuk blik operation macamana?????

Ogie on November 21, 2009 11:55 AM said...

Aloh....shian nyaaaa......semuga Aiman cepat sembuh.....

Kiss from Aunty....ok.

puanrazma on November 21, 2009 2:15 PM said...

~Ogie
macih aunty..

IxoR@ on November 21, 2009 8:13 PM said...

kecik-kecik dah kena operate...appendik lak tu....

skrg ni, macam2 penyakit mudah menyerang...mungkinkah 'makanan' skrg ni byk sgt racunnya....

get well soon utk adik iteww...

puanrazma on November 21, 2009 11:00 PM said...

~IxoR@
tq

mcm2 skrg ni..sgala penyakit!!!
mujur dpt detect awal..kira paras border line tuu

yg utamanya..pemakanan punca sgala.
take note!!!

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream