November 21, 2009

sabtu yang suam-suam



ekceli takde benda nak hapdet
cuma nak nyatakan kat sini
hari ini merupakan hari sabtu yang tak berapa indah bagi aku
huhuhu...sebab????
takde aktiviti sosial..nak keluar berhiborr pun hubby kena 'kerja'

lagi pulak aku dapat perintah berkurung dari mak sebab mintak aku tolong jaga 'budak kecik'
hajat hati nak lepak kat opis..sambil2 mengemas2 workstation aku yang melampau seleraknya..tunggu masa jerr ni nak kena sound ngan boss
huhuhu..kasi pospone!!
maka duduk di umah sajerr sambil layan 'budak kecik'
siappp ko budak!!!!

seharian di umah..ngadap lappy smpai lebam kekdahnya
ngeeee:)

bukan setakat aku jerr lebam..ada lagi sorang!!!!
siapa???
ni haaaaa

matikkk lahhh klu mama nmpak ni
kasi anaknya makan benda ituuuuu!!!!
budak kecik ni pantang sapa2 duk ngadap lappy
dia dulu..teruja2!!!!!
(capture by webcam)


esok ada makan2 kat umah mak hubby
kalu rajin aku hapdet!!!

9 puanrazma komen:

@LiYaNNuaR on November 22, 2009 10:06 PM said...

so cute!!!

eedany on November 23, 2009 9:47 AM said...

yuhuuuu... puan razma. Im back!

Wahhhh dah besar kaseh. Rambut dia pun dah mula nak banyak! Tahniah kaseh...

:)

Eye_nee on November 23, 2009 11:59 AM said...

Tau takut Mak Long yer....umur mcm Kaseh ni sumer bender nak masuk mulut....

Cik_daya on November 23, 2009 1:11 PM said...

comel tu baby tu

sueanne on November 23, 2009 4:18 PM said...

ape yg digigit kaseh tue kak?..purse ekk..heheh..

comelnya dieeee...

Mama Qaseh on November 24, 2009 9:16 AM said...

ooo ni keje mak long ngn Qaseh bila mama gi keje eh...

puanrazma on November 24, 2009 1:42 PM said...

~@LiYaNNuaR
huhuhu..mewarisi maklong dia..tu pasal cute!!!!


~eedany
yuhuuu...dirimu telah kembali!!!
mane pegi????
qaseh pun dah besar dh skrg..already 7month


~Eye_nee
ngeee:) serammm ajer!!!!


~Cik_daya
ikut maklong dia..harus percaya!!!!


~sueanne
cover kamera..ape ajerrr jumpa msti nak masuk mulutt.
kekadang semut mlintas dpn dia pun nak diambik..bayangkan!!!!


~Mamaqaseh
maklong xsalah...betui!!!!

Ogie on November 25, 2009 4:33 PM said...

Halamakkkkk....tomey nya itu budak kecik.......gigit kang haaaaaaa.....

puanrazma on November 26, 2009 1:41 AM said...

~Ogie
errrmmm...comelll ikut maklong dia tuuuu!!!!

ngeee:)

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream