August 11, 2009

Ada berani!!!!


Entry jahanam ni!!!!
Ingin aku perkenalkan barisan watak utama bg plot berani mati ni

Pelakon utama
~ baby qaseh

Pelakon pembantu
~ aku aka maklong
~ mum aka opah
~ papa qaseh

Nape mamaqaseh nan ado haa
Sbb ini projek haram lg jahanam..dh tntu2 dia xde
Hahahaha

Actually
Aku bru je transfer gmbr dr kamera direct ke lappy
Tiba2 ada ler terpandang beberapa pic ala2 jahanam skit larr
Dgn tiba2 jgak aku cm nk publish gmbr2 ni

Idak ler dashyat tp klu mamaqaseh tgok ni cmfirm aku kna babab ni
Ahakkk!!!


Jeng-jeng
Sgguh suspen lg bergaya

1st pic
ini kerja opah qaseh
time ni qaseh nk mandi
hahaha..comel plak buat cmtu pn
sperti biasa qaseh akan steady gelak jerr
opsssttt..gmbr 18sx plak...huahuahua


2nd pic
ini kerja maklong qaseh
waktu ni aku bwk qaseh gi jenjalan
ntah mcm mne..dia isap ajo tgn ku ini
dh jd habit qaseh ni sukerrr isap jari
tp pelik nyer..bkn stakat jari dia tp jari org lain dia sapu bersih
puas aku alih jari dia duk dlm mulut..tetap setia gk nk isap jari aku
mama..xde niat nk kasi tau


3rd pic
ini keja papaqaseh
time ni maklong tgah sbuk nk hapdet blog
tiba2 papaqaseh dtg nk
interframe
mula nye..taruk qaseh kt sblah maklong
tp ntah cmne plak jari2 qaseh sentuh keyboard
hahaha..suatu kejayaan tu
harus dirakam
alaha haiii...ketot nyer lengan
klu tgok btui2 smpai keyboard pn nk isap
bayangkannnnn

7 puanrazma komen:

@LiYaNNuaR on August 11, 2009 11:08 AM said...

eeeeee... nampok kopek diaaa... wakakaka...

Mama Qaseh on August 11, 2009 11:20 AM said...

alahai gendutnyer anak mama...

mak long..tgn tu bersih ke bg qaseh isap..mmg nk kena babap ni!!

puanrazma on August 11, 2009 1:09 PM said...

~ @LiYaNNuar
huhuhu..alamak!!!maklong xsengaja okkk

~mamaqaseh
cmfirm bersih punyer...bebas kuman nyer

cendawanintim on August 11, 2009 6:07 PM said...

good luck yer..

puanrazma on August 11, 2009 8:15 PM said...

~cendawanintim
tq yaa..

eedany on August 12, 2009 3:14 PM said...

cute miut si qaseh ni sama macam maklongnya.

anak buah saya pun suka betul isap jari.

kadang2 jari kaki dia sendiri pun dia isap. hahaha...betul ya tak tipu.

:)

Mama Qaseh on August 14, 2009 11:36 AM said...

eedany,
mak sy ckp kalo baby isap ibu jari kaki..mak nye nk pregnant lg..

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream