August 12, 2009

Aku bebassss


Legaaa
Yahuuuu..exam dh abis
Serasa aku cm bleh LULUS..tp ntah larr..aku hanya bleh..sabarrrrr
Seawal pg aku dh gerak ke tmpat exam
Aku drive sndri..lebih menyenangkn diri aku..xpyah nk mntak2 kenderaaan jabtan utk hntar aku..malas nk deal ngn org
Gerak by myself lg senang
Btuiii kn!!!!!

ni larr dewan exam aku td
mne org???
yg lain stanby kt luar dwan..aku bergegas masuk
sebenarnya nk smbung menelaah buku y
g lum smpat nk baca

10.30am..exam settle
Kena gerak blik opis secepat yg mgkin
Sebabbb..????
Ptg nya ada lawatan penilaian dr pihak KPKT Negeri
Tujuannn...????
Utk tujuan pemberian permarkahan bg opis cemerlang, terbilang & gemilang
Ada harapan ker..hope so!!!!
opis aku

Utk sambut kedatangan mereka2 ini..beberapa kerja meng'upgrade' opis perlu dilakukan secara berjemaah
Tapi...ada jgak person yg xnk involve urusan kemas-mengemas ni
Lantak larr..

Semacam ada penyakit M..penyakit ni merupakan 1 sindrom penyakit yg sehingga kini tiada vaksin yg dijumpai utk merawatnya
Ahakkkk!!!!

Sehingga jam 4.15ptg masih xder ketibaan mereka
ke bahagian aku
Tiba pn dh pkul 2.30ptg..mne mgkin dpt melawat
10 jabatan di opis aku

Sementara menunggu

Aku..sambil menghilangkn tension dan boring
Aku cari pasal skit..tetiba sawan bergambar sudah mari
Ape lg tunggu..kerjaan dimulakan dgn kadar se
gera

antra foto syok sndri yg dpt snap
huhuhu..cm poyo je aku tgok
lantak haaa!!!!


Aku nk mklumkan...aku ada geng subahat yg t
urut serta
Siapa???

Nnti kjap aku preview gambar dia
Cmfirm lpas ni aku kena!?!?!?!?!?!

Antra pic yg aku snap di kala aku mengalami keboringan tahap hantu!!
(aku mau describe this pic larrr...can haarrr)

sila take note haaaa

(1) ~ keyboard aku
(2) ~ antra sudut yg paling aku suker
aku snap gmbar jiran baik aka @LiYaNNuar
huhu..harap ampun yaaa
(3) ~ view wallpaper desktop aku..gmbr
babyqaseh..nape???
(4) ~ view screen saver aku..feeling yg akan aku simpan smpai mati


next...
(5) ~ antra foto syok sndri aku (cm sma jer pic kt atas..nsib harr)
(6) ~ work station aku yg baru aje dikemas..tau kn sbb apa???
(7) ~ antara pic2 kesayangan aku..hr2 aku tgok..kdang2 mata kuar air
(8) ~ fail meja aku..yg harus diletak atas meja sntiasa sepatutnya
tapiii...bru td je aku letak atas meja..slama ni smpan dlm drawer ajo

sekian aje..kerja bosan aku td..snap pic yg kurasa xbest pn
janji aku gumbira kn
ada aku kisah!!!

13 puanrazma komen:

shuzana on August 13, 2009 7:48 AM said...

harap2 lulus la ek..pastu belanja shu makan..motif..?

puanrazma on August 13, 2009 8:19 AM said...

ok ajo..bleh ler cium puas2 pipi aqila tu..opssstt terlebih sudah!!!

cokolat on August 13, 2009 12:34 PM said...

aku kalo bab membaca ni mmg rasa nak menangis! baik mengira dari membaca.. agaknya sebab tu intvw gomen asyek gagal je ek?

mummysya on August 13, 2009 12:45 PM said...

pasti LULUS!!!

puanrazma on August 13, 2009 2:50 PM said...

~cokolat
btui2..aku pn..sokong sgt.
mbaca mmg malas tahap gaban..ngira2 laju je..lg2 bab duit cergas!!

~mummysya
tq..harap lulus lah..sbb malas nk repeat nnti kna baca plak lg

cookie devine on August 13, 2009 5:57 PM said...

Salam singgah wehh...Harap2 lulus dgn cemerlang gemilang dan terbilang mcm Cik Cookie(riakkah aku?)..

puanrazma on August 13, 2009 8:49 PM said...

~cookie devine
Tq yaa..huhuhu

~salwaredzuan~ on August 13, 2009 11:03 PM said...

somoga lulus peksa yaa...lamanye saya tak rase perqasaan amek exam tu hehehhe

puanrazma on August 14, 2009 9:16 AM said...

~salwaredzuan
hrap2 lulus..thanks

eedany on August 14, 2009 12:58 PM said...

Yeay... exam dah habis. Sure lulus punya lah kalau memang confident.

mana ada poyo gambar tu. I pun gedik aper? ada aku kisah?
hik hik hik...

yang penting blog adalah kita punya! bukan ahmad albab yang punya.

:D

puanrazma on August 14, 2009 2:20 PM said...

ahakkk!!!!
sgt2 btui tu..sape nk kisah pn kn..
lg berkobar2 nk snap gmbr poyo2 ni.. huahuahua

@LiYaNNuaR on August 14, 2009 4:40 PM said...

uik... apsal aku ter perasan jadik mcm Optimus Prime??? wakakakka... ape pon... nice snappp... hohoho

pssssssst... dpt 4, tahniah yek... kalo dpt 3... good luck for next paper... ngeeee

puanrazma on August 15, 2009 10:01 AM said...

~@LiYaNNuaR
kot dpt 3 bleh repeat..ntahh2 teruk! dasar pemalas nk bca buku..cmne nk smbung study ni

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream