October 08, 2009

jiran keji


aku nak berkongsi 1 cerita pahit..kisahnyer jiran sebelah aku yang sgt keji. selama aku berjiran ngan dia hampir 9 tahun xpenah pun walau sekali aku ambik tau hal dia. xpenah pun aku ambik tau urusan dia laki bini..urusan dia anak-beranak. tapiii..sejak akhir2 ni makin menjadi2 perangai keji dia buat kat aku dan family aku. memang berusaha nak cari gaduh ngan aku

yang paling latest perangai keji dia..

lihatttt!!!!

sila lihat tong sampah ituuu
itu hakmilik dia..hartabenda dia
yang buat aku 'angin' perangai dia
tong itu boleh plak letak betul2 pada mini pagar mum aku
itu pun kira dah jauh skit..sebelum ni betul2 kat pagar tu larrr
nyaris2 aku nak humban dalam sg perak
mujur...aku kena marah ngan hubby sebab cari pasal


tgok kawasan punyer luas utk taruk benda busuk tu
tapiii kat tepi pagar tu jugak dia taruk
memang nak cari nahas ngan aku jer ni
sabar..sabar!!!
jgn sampai tahap kesabaran aku ni meletup2
memang siap aku letup kan pompuan ituuuu


bilakah orang2 sebegini akan insaf!!!!

5 puanrazma komen:

Mama Qaseh on October 08, 2009 9:47 AM said...

mmg keji le tu. x bleh tgk org senang skit..dulu time blom ade pagar mini xde plak sibuk nk letal tong sampah tu..
ni kes jeles le tu..

IeYzA on October 08, 2009 11:53 AM said...

kak...maybe org tu mmg sengaja nak cari pasal tak...pekata akak semuka je dgn dier..tanya aper masalah dier...sakit mental kot...huhuhu

puanrazma on October 08, 2009 12:17 PM said...

~mamaqaseh
memang dasar kejikkk!!!

~IeYzA
malas nak semuka sbb dia mmg ada problem mental..klu betui alangkah best nyer..bleh sumbat kat spital gila
akakkk gerammmm!!!

@LiYaNNuaR on October 10, 2009 3:20 PM said...

hohoho... aku pun ade gak jiran camtu... bganda2 plus minus keji dia nokks.. baru2 ini ditimpa kecelakaan... kalo x insap... no komen ler noksss... huhuhu

puanrazma on October 12, 2009 9:42 AM said...

~@LiYaNNuaR
dpt kecelakaan pun makin kejikk tgok
mmg x akan insap smpai mampuss

 
Background by Jennifer Furlotte / Pixels and IceCream